Verkeersongeval met 4 gewonden, onderzoek toedracht loopt

Afgelopen vrijdagnacht omstreeks 02.35 uur vond een verkeersongeval plaats op de rijksweg A50 (links) ter hoogte van Beekbergen. Na een melding rukten de hulpverleningsdiensten politie, brandweer en ambulancedienst uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Vier inzittenden van een personenauto raakten gewond. De politie onderzoekt de toedracht en vraagt getuigen om zich te melden.

Agenten troffen de beschadigde auto tegen de vangrail, bekommerden zich om gewonden en zetten de ongevalslocatie af. Eén van de inzittenden zat bekneld en is door brandweerlieden uit het voertuig gehaald. Alle vier de gewonden werden met verder niet nader bekend letsel naar ziekenhuizen in Deventer, Nijmegen en Apeldoorn overgebracht. Bij de bestuurder, een 26-jarige inwoner van Apeldoorn, is een bloedblok afgenomen om vast te kunnen stellen of onder invloed is gereden. De andere inzittenden zijn mannen van 26, 27 en 29 jaar uit Apeldoorn en Utrecht.

Agenten van de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) deden (technisch) sporenonderzoek aan de weg en het voertuig. De auto is voor verder technisch onderzoek in beslag genomen. Ook Rijkswaterstaat was voor de nodige assistentie ter plaatse. De weg kon rond 05.00 uur weer worden vrijgegeven. Getuigen van het ongeval, voor zover zij nog geen politie hebben gesproken, worden verzocht om zich te melden via telefoon 0900-8844.

Source: Salland TV