GA Eagles vol vertrouwen naar Leeuwarden

De ploeg van Kees van Wonderen reist morgenmiddag vol vertrouwen af richting Leeuwarden. Met een nagenoeg fitte selectie wacht het duel der promovendi tegen Cambuur.

Op de langdurig geblesseerde spelers Ross en Crowther na, kan Van Wonderen rekenen op een fitte selectie. Ook Giannis Botos en Yacine Bourhane zullen weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. Zij kwamen afgelopen week uit voor hun nationale (jeugd)elftal.

Cambuur had afgelopen seizoen weinig te duchten van tegenstanders in de Keuken Kampioen Divisie en werd met twee vingers in de neus kampioen. Toch wist het niet te winnen van Go Ahead Eagles. Alle drie de ontmoetingen werden gewonnen door de Deventerploeg. Bij Cambuur is de situatie momenteel niet heel veel anders dan bij Go Ahead. De ploeg van Henk de Jong heeft eveneens drie punten uit drie duels.

Morgen reizen 266 uitsupporters af richting Leeuwarden om de club te steunen. Niet aanwezig bij de wedstrijd? Geen zorgen!

Wedstrijd live volgen met eigen verslaggevers – Wil je SC Cambuur vs. Go Ahead Eagles rechtstreeks volgen? Ieder Kowet duel wordt live verslagen door het sportprogramma Salland Sport (voorheen Sport Live) zodat je thuis op de bank of in de auto volledig het gevoel van het duel mee krijgt. Zo ook aanstaande zaterdagavond in een uitzending die om 18:00 uur start met nieuws en voorbeschouwingen, maar de rode draad is Go Ahead Eagles.

Verslaggevers Salland Sport bij Salland1: Erik van Luttikhuizen en Patrick Kieftenbelt

Twee verslaggevers zitten voor u live in het stadion en zij nemen u mee in de sfeer en de spanning van ieder duel. De wedstrijd in Leeuwarden start om 18:45.

Salland Sport is een programma van de streekzender Salland1 dat op de oude Drtv kabelfrequenties te ontvangen is: via de kabel op 104.1 of via ether op 107.3.

Ook kunt u Cambuur – GA Eagles volgen via onderstaande liveplayer! Veel luisterplezier!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl