Ken jezelf met het enneagram – Walk&Talk 5 oktober

Walk&Talk maandag 7 september – met Zwanet Schutte

Workshop: ken je zelf met het Enneagram

Maandag 5 oktober om 10.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand komt personal coach Zwanet Schutte een workshop Enneagram verzorgen. Aan de hand van het enneagram leer je jezelf beter kennen.

Zwanet verzorgt een interactieve lezing waarin ze je kennis laat maken met het Enneagram. Dit is een persoonlijkheidsmodel, waarin we ons allemaal kunnen herkennen. Het Enneagram laat zien waar onze kracht, kwaliteiten, talenten en valkuilen liggen.

Het is een zeer krachtig instrument om de weg naar groei en ontwikkeling te wijzen. Negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren.

Wie nieuwsgierig naar zijn of haar eigen type, is van harte welkom om te komen proeven van het Enneagram tijdens deze editie van Walk & Talk.

De workshop is laagdrempelig, informeel en voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit van het Enneagram hebt gehoord.

Walk&Talk is een serie bijeenkomsten over werk in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke eerste maandag van de maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen.

Meedoen aan de Walk&Talk is gratis; vanwege corona geldt een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden via de website www.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.


Ga voor meer info naar www.Salland1.nl