Streekderby Rohda Raalte vs vv Heino op 20 april

Over ruim een week staat de streekderby tussen Rohda Raalte en vv Heino weer op de agenda. Op paaszaterdag 20 april wordt de wedstrijd op sportpark Tijenraan om 19:00 uur afgetrapt. Wij merken dat de wedstrijd nog steeds erg leeft onder de leden en supporters van beide verenigingen. Wij verheugen ons alweer op de diverse initiatieven en sfeeracties. Rohda Raalte is de punten nodig om bovenin mee te blijven draaien en vv Heino is de punten hard nodig om afstand te nemen van de degradatiezone.

Kom op de fiets
Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Voorverkoop
Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai, (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij het betreden van de het terrein van Rohda Raalte. De kaartjes kosten € 5,- en € 2,50 voor kinderen en 65+ers.

Kassa
De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: één voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Neem zo veel mogelijk gepast geld mee voor de entree.
Rohda Raalte leden: neem je ledenpas mee.

Het bericht Streekderby Rohda Raalte vs vv Heino op 20 april verscheen eerst op Salland TV.