Inhoud 430ste uitzending Salland Sport (13 december 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! We gaan bellen met trainer Mustafa Aygun. Hij gaat de JO-14 trainer en begeleiden van Go Ahead Eagles. Martijn de Vogel spreken we ook. Hij heeft bijgetekend bij VV Heino. Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws.

Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40 hitdossier van 6 december 1982, Wie van de 3 met een kerstplaat van Paul McCartney en Kijk op het Nieuws het sluiten van het Carmel College.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Het bericht Inhoud 430ste uitzending Salland Sport (13 december 2020) verscheen eerst op Salland TV.