Salland Sport/interviews: 3 trainers verlengen, 3 trainers op de juiste plek (10-01-21)

Afgelopen zondag hadden we drie interviews in Salland Sport, namelijk met Helma Meijerman van SDOL dames 1, Hendri Zwinselman van SV Raalte 1 en Martin Dollenkamp van SV Heeten 1. De overeenkomsten tussen deze drie is dat ze allemaal ook volgend seizoen de train(st)er blijven van dezelfde club en dat ze ook alle drie bij de juiste club zitten. Ze zitten goed op hun plek blijkt uit alle interviews. Luister hieronder alle interviews terug.

Helma Meijerman/SDOL DS1

Olstenaar Helma Meijerman blijft ook volgend seizoen de trainster van Dames 1 van Sportvereniging SDOL. Ze zit op haar plek en de club zit een voorwaartse spiraal. Check het interview hieronder over haar beleving bij SDOL.

Hendri Zwinselman/SV Raalte 1

Trainer Hendri Zwinselman van SV Raalte blijft nog minimaal een jaar bij de Raalterse club. Vorig seizoen zijn zij gepromoveerd naar de 4e klasse en er is zelfs ambitie om in de toekomst naar de 3e klasse te gaan. Zwinselman vertelt erover in het interview.

Martin Dollenkamp/SV Heeten 1

Martin Dollenkamp heeft slechts een aantal wedstrijden gecoacht bij SV Heeten 1 en heeft samen met de club besloten om volgend seizoen ook de trainer te blijven bij het team. Het bevalt goed van beide kanten. Beluister het interview met Dollenkamp hieronder.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl