Bergkerkconcert door Erik Bosgraaf

Het vijfde concert in de serie Bergkerkconcerten vindt plaats op vrijdag 25 juni om 20.00 uur in de Bergkerk te Deventer en zal worden verzorgd door niemand minder dan Erik Bosgraaf, volgens vele kenners eén van de allerbeste blokfluitisten ter wereld! Dit concert is het eerste concert in de serie Bergkerkconcerten wat weer live is bij te wonen door publiek (vooraf reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl), en tevens per livestream te zien op bergkerkconcerten.nl.

Erik Bosgraaf is een aantal jaren geleden al eens te gast geweest in de Bergkerk en heeft toen menig bezoeker verbijsterd, maar vooral ook laaiend enthousiast, achtergelaten door zijn letterlijk adembenemend virtuoos blokfluitspel. In de tussentijd heeft hij zich alleen nog maar verder weten te verdiepen en specialiseren in het spelen van een breed scala aan muziekgenres op diverse soorten blokfluiten, dus het belooft dit keer misschien wel een nog groter spektakel te worden! Erik is erg blij om weer in de Bergkerk te kunnen spelen, of beter gezegd in zijn eigen woorden ‘de dialoog met de ruimte aan te gaan’, omdat de kerk vanwege haar speciale akoestische eigenschappen uitermate geschikt is voor de uitvoering van zijn blokfluitmuziek. Erik Bosgraaf brengt een afwisselend programma met virtuoze stukken van de middeleeuwen tot hedendaagse muziek en improvisaties.

Dit concert is het eerste concert in de serie Bergkerkconcerten wat weer live is bij te wonen door publiek. Wij mogen op dit moment maximaal 50 mensen toelaten in de kerk. Als u er bij wilt zijn kunt u plaatsen reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl , kaartjes kosten € 10 per persoon (studenten, 65+ers en CJP-houders betalen € 5 ). Het concert zal ook nog via livestream te bekijken zijn op vrijdagavond 25 juni vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl, dit is gratis te bekijken maar als u ons financieel wilt steunen wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld.

Het volgende concert in de serie Bergkerkconcerten is :

30 juli : Emrah Oguztürk Trio – kaval, duduk, mey, kopuz, balama, tambur

Voor meer informatie kijkt u op www.bergkerkconcerten.nl