Meadow aan het stadsstrand houdt voorlopig deuren gesloten

Meadow op het Deventerse stadsstrand houdt voorlopig haar terras gesloten. De pop-up horecazaak vindt het onverantwoord om de deuren te openen zolang de coronacijfers hoog blijven en wacht totdat de versoepelingen zich doorzetten. De stadsweide blijft wel open voor publiek.

Het blijft voor de gasten dus wel mogelijk om een drankje af te halen bij de bar en vervolgens een plaats te nemen op het grote stadsstrand, maar het terras houdt Meadow het liefst gesloten: “Ons terras blijft dus voorlopig gesloten en we wachten de ontwikkelingen in de zorg, échte versoepelingen voor onze branche en de weersvoorspellingen af. Een lastige afweging, maar deze beslissing voelt op dit moment het beste.”

Drukte van jewelste op de Brink

Vanmiddag opende de restaurants en cafés op de Brink in Deventer voor het eerst in lange tijd weer de terrassen. Voor 12.00 uur stonden de eerste mensen al in de rij om hun plekje op de inmiddels bomvolle Brink te bemachtigen.

Ook in de winkelstraten is het drukker dan normaal. De niet-essentiële winkels mochten vanaf vanmorgen weer haar deuren openen voor het grote publiek. Ook boekhandel Praamsta opende vanmorgen haar deuren. Özcan Akyol had de eer om symbolisch het lintje door te knippen en de eerste gasten te verwelkomen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl