1/8 Triatlon bij zwembad De Tippe

Op zaterdag 27 augustus organiseert Vrienden van De Tippe alweer de 9e editie van de Triatlon Heino bij zwembad De Tippe. Met opnieuw Fakkert Diervoeders als trotse hoofdsponsor maken we er weer een uniek sportevenement van met een prachtig parcours! Nieuw dit jaar is namelijk de Kids-afstand!

Deelnemers krijgen eerst 500 meter zwemmen, 22,5 kilometer fietsen en als laatste 5 kilometer hardlopen voor de kiezen. Voor de kinderen (6 – 12 jaar) is een kids-parcours uitgezet. Een mooie kennismaking met de triatlonsport, met afstanden van 100 meter zwemmen, 2,5 kilometer fietsen en 1 kilometer hardlopen. De verschillende onderdelen worden in verband met de veiligheid voor de kinderen allemaal uitgevoerd op het zwembadterrein.

Triatleten, recreant of gevorderd? Dat maakt bij ons niets uit! Wees van harte welkom en geniet van ons zwembad en de prachtige fiets- en looproutes! Vertrouwd recept, altijd succes! Meedoen met een team kan natuurlijk ook! Vorm een team met vrienden, familie of collega’s en maak er een prachtige sportieve ochtend van!

Aanmelden Opgeven kan via https://www.vriendenvandetippe.nl/evenementen/mini-triatlon-tippe/

Deelname voor kinderen is gratis. Individueel betaal je €10,-in een estafetteteam €6,-p.p. De start van de triatlon is 09:00 uur. De Kids-triatlon begint zodra de deelnemers het zwembad hebben verlaten en zal omstreeks 10:30 uur zijn.

Het maximaal deelnemersaantal is 100 personen. Geef je snel op!

Vrijwilligers gezocht Voor de organisatie van de triatlon kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Het uitzetten van de routes, tijdwaarneming, verkeersregelaars, inschrijvingen, uitreiken van de medailles, er komt natuurlijk van alles bij kijken. Lijkt het jou leuk deze ochtend te helpen. Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar info@vriendenvandetippe.nl