60 minuten met Erik Neimijer, beeldend kunstenaar en gitarist bij de Bökkers

Op woensdag 15 januari vindt in het HOFtheater de 2e editie plaats van ‘60 minuten met…. Alles wat je altijd al wilde weten over….’ Hierbij worden bijzondere Sallanders in de schijnwerpers gezet. In deze editie kom je alles te weten over Erik Neimijer, beeldend kunstenaar en gitarist bij de Bökkers.
Salland heeft een heleboel mensen om trots op te zijn. Mensen die iets bijzonders doen. Maar wat weten we nou echt over hen? In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater steeds een bijzonder persoon in de schijnwerpers. In precies 60 minuten wordt hem/haar het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. Misschien is het iemand die heel bekend is of juist niet. Hoe dan ook, het zijn allemaal mensen met een inspirerend verhaal dat ze graag delen.
Gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, gaat in gesprek met deze bijzondere Sallanders.
Bij de eerste editie was burgemeester Martijn Dadema te gast. Nu is de beurt aan Erik Neimeijer. We kennen Erik Neimeijer als podiumbeest en gitarist van de Sallandse band De Bökkers, die naast Hendrik Jan Bökkers van elk optreden een feestje maakt. Wat velen niet weten is dat hij ook beeldend kunstenaar is. En opgeleid tot psycholoog. Erik heeft een bewogen levensverhaal. Wat drijft hem, in zijn muziek en zijn schilderijen?
Reserveren
De editie ‘60 minuten met Erik Neimijer’ vindt plaats op woensdag 15 januari van 20.00 tot 21.00 uur in het HOFtheater. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De entree bedraagt € 5, inclusief koffie/thee. Wegens een beperkt aantal plaatsen, is het aanbevolen om van te voren te reserveren via www.HOFtheater.nl


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht 60 minuten met Erik Neimijer, beeldend kunstenaar en gitarist bij de Bökkers verscheen eerst op Salland TV.