Ben jij de nieuwe Oogstkoningin van Stöppelhaene 2020?

Het is nog lang geen eind augustus, maar Stöppelhaene is al op zoek naar een nieuwe Oogstkoning met twee Hofdames. Lijkt het jou leuk dit jaar het Sallands Oogstfeest vanuit die bijzondere rol mee te maken? Geef je dan snel op.

Het leven vóór de schermen van de Oogstkoningin en haar Hofdames begint op Stöppelhaene-woensdag als je tijdens de Sallandse cabaretavond wordt voorgesteld aan het publiek in de Sallandse Herberg. Vanaf dat moment representeer je Stöppelhaene het hele oogstfeest. Je bezoekt veel, zo niet alle activiteiten van de Stöppelhaene, wordt overal koninklijk ontvangen, maar houdt ook heus tijd over om ’s avonds gezellig je eigen feestje te vieren.

Van Oogstkoningin en Hofdames wordt verwacht dat je Stöppelhaene op een leuke manier vertegenwoordigt. De commissie is op zoek naar Hofdames tussen de 21 en 30 jaar.

Iets voor jou?
Geef je dan op. Alleen, of samen met een vriendin. Niet twijfelen, gewoon doen!

Geef je op voor 20 december!
Stuur een mail met je gegevens naar oogstkoningin@stoppelhaene.nl. Opgeven kan tot 20 december. Dat is al redelijk snel en heeft te maken met de voorbereidingen voor de garderobe voor de nieuwe oogstkoningin en hofdames.

Het bericht Ben jij de nieuwe Oogstkoningin van Stöppelhaene 2020? verscheen eerst op Salland TV.