Erna Hemeltjen te gast bij drogisterij Bourquin

Donderdag 22 en vrijdag 23 december is Erna Hemeltjen met haar boek “Puur Smakelijk voor iedereen te gast bij Drogisterij Bourquin in de Langstraat 66 te Wijhe

Erna Hemeltjen uit Wijhe heeft een kookboek geschreven waarbij rekening is gehouden met diverse dieetwensen en allergieën. Bij het schrijven van het boek en het maken van de recepten, kreeg ze hulp van Jet Bourquin bij het uitzoeken van de speciale ingrediënten die bij DA Bourquin verkrijgbaar zijn.

Zo maakte Erna kennis met het Wahlprotocol, het Hashimotoprotocol, het ketogenedieet en het auto-immuunpaleodieet. Het resultaat is een kookboek vol gevarieerde recepten met en zonder gluten, met en zonder vlees. Op donderdag 22 en vrijdag 23 december van 11.00-14.30 uur is Erna te gast bij DA-Bourquin- Langstraat 66 te Wijhe om uitleg te geven over haar recepten. Je bent van harte welkom.

Ook is Erna te gast in onze live uitzending van Salland Magazine om te vertellen over haar bijzondere kookboek, kijken dus om 20.00 uur op ons tv kanaal!