Nabeschouwingen en interviews handbal, volleybal en voetbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen en interviews uit Salland Sport. Bij de handbal werd dit weekend de laatste speelronde voor de winterstop gespeeld. In de uitzending spraken we Olga Assink van Kwiek, Kim Boerdam van Wijhe’92, Aldo Nijboer van Overwetering, Gert Wessels van Lettele en Richard Groote Schaarsberg van Wesepe over de gespeelde wedstrijden. Daarnaast kwam Monique Swartjes aan de lijn over de Handbaldagen van de Handbalschool Salland.

De volleybal was dit weekend ook nog in volle gang. Jordan Weggelaar van Salvora verloor met zijn team als koploper van Voorwaarts met 2-3.

Tot slot de trainerscarrousel van het amateurvoetbal. Helwich Machielsen van VV Lettele vertrekt en Metin Güngül van Nieuw-Heeten stapt over naar Fleringen. Beide trainers lichten de keuzes toe.

Alle interviews zijn hieronder te beluisteren.

Handbal

Trainster Olga Assink na de handbalwedstrijd Volendam – Kwiek in de Eredivisie. Eindstand 31-28. Kwiek staat 8e van de 12 in de stand met 10 punten.

Speelster Kim Boerdam na de handbalwedstrijd KSV – Wijhe’92 in de 2e divisie. Eindstand 29-35. Wijhe’92 staat 1e van de 12 in de stand met 18 punten.

Trainer Aldo Nijboer na de handbalwedstrijd Overwetering – Hacol ’90 in de Hoofdklasse B. Eindstand 23-18. Overwetering staat 8e van de 12 in de stand met 10 punten.

Trainer Gert Wessels na de handbalwedstrijd Lettele – Nieuw Heeten in de Hoofdklasse B. Eindstand 45-32. Lettele staat 5e van de 12 in de stand met 10 punten. Nieuw Heeten staat 9e met 7 punten.

Trainer Richard Groote Schaarsberg na de handbalwedstrijd Kwiek DS3 – Wesepe DS1 in de 2e klasse. Eindstand 34-17. Wesepe staat 6e van de 12 in de stand met 12 punten. Kwiek staat ongeslagen 1e met 22 punten.

Monique Swartjes over de Handbaldagen in Raalte. Deze vind plaats van 27 t/m 29 december en worden georganiseerd door de Handbalschool Salland.

Volleybal

Trainer Jordan Weggelaar na de damesvolleywedstrijd Salvora DS1 – Voorwaarts DS1 in de 3e divisie B. Eindstand 2-3. Salvora staat 1e van de 12 in de stand met 46 punten.

Voetbal

Trainer Helwich Machielsen over het vertrek bij Lettele.

Trainer Metin Güngül over het vertrek bij Nieuw-Heeten en aanstelling bij Fleringen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Powered by WPeMatico