GB Raalte wil manifest ondertekenen voor inclusieve samenleving

GemeenteBelangen Raalte wil dat Raalte zich openlijk uitspreekt een inclusieve samenleving te zijn waarin iedereen kans krijgt mee te komen. Er gebeurt op dat gebied al veel in Raalte. Maar door een manifest van de Verenigde Naties te ondertekenen maken we dat nog meer duidelijk aan iedereen in de samenleving.
Door Mark Kampman, GemeenteBelangen Raalte
Sinds juli 2016 is in Nederland het VN-verdrag ‘Handicap’ van kracht. Steeds meer gemeenten willen een inclusieve gemeente zijn. Ze werken actief aan het uitvoeren van dit VN-Verdrag Handicap. In Raalte hebben we al veel zaken goed op orde, denk daarbij aan de verschillende adviesraden, echter met het ondertekenen van dit manifest, laten we onze inwoners in Raalte zien dat we hieraan werken, hierin willen leren en zo stap voor stap de doelen in het VN-Verdrag waarmaken.
Meerdere gemeenten in Nederland hebben het Manifest al getekend. GemeenteBelangen vindt dat mensen met een beperking net als iedereen mee moeten kunnen doen. Daarom onze vraag aan het college om Raalte aan te melden en dit manifest te ondertekenen.
Het bericht GB Raalte wil manifest ondertekenen voor inclusieve samenleving verscheen eerst op Opinie in Salland.

Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht GB Raalte wil manifest ondertekenen voor inclusieve samenleving verscheen eerst op Salland TV.