Groot NYE feest in Deventer

In de gemeente Deventer zal komende jaarwisseling eindelijk weer een evenement georganiseerd worden in samenwerking met de organisatie achter het Deventer Stadsfestival.

Er wordt een grootschalig oud & nieuw feest georganiseerd in een tijdelijk paviljoen op het Gasfabriek-terrein. De locatie kan 3.000 bezoekers ontvangen, en is daarmee waarschijnlijk het grootste evenement sinds corona.

De populaire Bizzey zal een uur show doen tijdens NYE Deventer en is de eerste naam die bekend is gemaakt, meer namen zullen de komende weken worden gepresenteerd. NYE Deventer is een vervolg op de editie van 2019-2020 waarbij er voor het eerst een grote paviljoen hal werd geplaatst op het Gasfabriekterrein. ‘We kregen hierop veel positieve reacties, waarbij tijdens het event flink werd uitgepakt met special effects, artiesten en een lichtshow. Eindelijk lijkt het erop dat evenementen in deze omvang weer doorgang mogen vinden, reden voor ons om dit jaar extra groot uit te pakken’ aldus New Republic organisatoren Dennis Brugman en Maurice Endeman.

Doordat er op een centrale plek een grootschalig evenement wordt georganiseerd wordt de nieuwjaarsnacht beter beheersbaar voor hulpdiensten. De organisatie heeft een uitgebreid veiligheidsplan opgesteld en maakt gebruik van een professionele partner voor beveiliging, verkeersregelaars en EHBO. Ook is er een geluidsonderzoek uitgevoerd en is bewust gekozen voor een locatie met weinig directe omwonenden.

Kaarten voor oud & nieuw zijn verkrijgbaar vanaf 20 oktober om 20.00 uur, via de website http://www.nyedeventer.nl.

Afgelopen edities waren steevast uitverkocht, dus wacht niet te lang met het aanschaffen van een  kaartje. Het evenement is een 18+ evenement, waarbij testen voor toegang wordt toegepast. Er is geen deurverkoop, tickets moeten dus vooraf gekocht worden. Mocht de overheid vasthouden aan een eindtijd van 00.00 uur voor evenementen, dan zal de organisatie het evenement vervroegd laten plaatsvinden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl