Haarle heeft geen kind aan Lettele op donderdagavond

Een vooruitgeschoven duel in 4G(zon) op donderdagavond maakte dat Haarle inmiddels zes punten uit twee duels bezit. De ploeg van trainer Jordi Willems won eenvoudig met 6-1 van Lettele.

Na afgelopen zondag met 0-2 te hebben gewonnen in en tegen Broekland liet Willems zijn basiself ongewijzigd. En het ging hard in het begin van het duel tegen Lettele, na een kwartier spelen tikte het scorebord al de 3-0 aan. Veldkamp, Neulen en Van Breen waren de doelpuntenmakers. De 3-0 stand was tevens de ruststand.

Na rust leek Romeijn uit een strafschop (3-1) het duel nog spannend te kunnen maken. Echter werd dat al snel de kop in gedrukt met de 4-1 (Ten Have) en 5-1 (Van Breen). Het laatste woord was aan Daan Hobert die de eindstand in de laatste minuten op 6-1 zette.

Door het vooruit gespeelde duel is Haarle komend weekend vrij en speelt men volgende week thuis tegen SV Zwolle.

Het bericht Haarle heeft geen kind aan Lettele op donderdagavond verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.