Iedere inwoner welkom op nieuwjaarsreceptie gemeente Raalte

Op woensdag 8 januari luidt de gemeente Raalte het jaar 2020 in met de nieuwjaarsreceptie. De receptie staat dit jaar in het teken van 75 jaar vrijheid. Iedere inwoner is van harte welkom bij het HOFtheater vanaf 18.30 uur. Het programma start om 19.30 uur.

Het beloofd een bijzondere avond te worden met een voorproefje op de 75 jaar vrijheid. Daarnaast zijn de nieuwjaarsspeech van burgemeester Martijn Dadema en de uitreiking van het Goudhaentje 2019 belangrijke onderdelen op het programma.

Het Goudhaentje
Burgemeester Martijn Dadema: “Elk jaar gebeuren er in onze gemeente veel mooie dingen waar we trots op zijn. Initiatieven die bijdragen aan fijner wonen en leven in onze gemeente zetten we graag in het zonnetje. Daarom reiken we elk jaar het Goudhaentje uit.” De genomineerden voor 2019 zijn het multifunctioneel veldje Lierdeholthuis, de open muziekestafette Heino en vrienden van het Hofstedehuis Raalte.
De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van maar liefst € 1000,-. Voor de initiatieven die als 2e en 3e eindigen zijn cheques van respectievelijk € 500,- en € 250,- te winnen.
Stemmen Goudhaentje: Stemmen op een van de drie finalisten voor het Goudhaentje kan via www.raalte.nl/goudhaentje


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Iedere inwoner welkom op nieuwjaarsreceptie gemeente Raalte verscheen eerst op Salland TV.