Inloopuurtje Keizerslanden

Om als lokale politici verantwoord en daadkrachtig te werk te kunnen gaan, blijft het essentieel om continu het gesprek met inwoners aan te blijven gaan. Voor Gemeentebelang, de grootste partij van de gemeente Deventer, blijken de zogeheten ‘inloopuurtjes’ zeer geschikt te zijn om input vanuit inwoners op te doen. En mede door het enthousiasme onder de bezoekers van de vorige ‘inloopuurtjes’ vindt er op 6 februari weer eentje plaats. Dit keer op Keizerslanden.

Het belang
“Met negen zetels in de gemeenteraad zijn we als lokale partij in staat echt een verschil te maken voor de inwoners van onze prachtige gemeente” aldus raadslid Bert Roetert. “En wie als inwoner een verschil wil maken voor zijn of haar wijk, dorp, stad of gemeente kan dus al heel laagdrempelig beginnen door met ons in gesprek te gaan” vult collega-raadslid Louise Trompert aan. Gemeentebelang wil een verbindende factor zijn tussen inwoners en lokale overheid, maar
benadrukt ook het belang van participatie vanuit inwoners.

Actuele problematiek en kansen
Tijdens de regelmatig terugkerende inloopuurtjes wil Gemeentebelang actuele problematiek en lokale kansen blijven inventariseren om vervolgens oplossingsgericht mee te denken. “Niet iedereen zoekt de lokale politiek op met zijn of haar hersenspinsels, dus willen we gemakkelijk benaderbaar blijven” vertelt Louise Trompert. Binnen afzienbare tijd zal overigens de intrede van het Burgerberaad ook deel uit gaan maken van de besluitvorming op sommige onderwerpen.

Locatie en tijd
Na eerdere drukbezochte inloopuurtjes bij Mimik in Deventer, NoaberLOOkaal in Loo (Bathmen) en Het Koetshuis in Schalkhaar, vindt de eerstvolgende editie plaats op Keizerslanden. Op 6 februari aanstaande zit tussen 19:00 en 20:00 uur een aantal fractieleden van Gemeentebelang met koffie en thee voor je klaar bij het gebouw van de KCO (kenniscentrum oncologie) aan de Koningin Wilhelminalaan 16 te Deventer. “We horen graag wat er leeft en speelt in de gemeente. Alle ideeën en suggesties zijn welkom en desgewenst maken we een vervolgafspraak”, aldus Bert Roetert.
Kijk op gemeentebelangdeventer.nl voor meer informatie.