Interviews en nabeschouwingen zondag 29 mei

Afgelopen zondag hadden we diverse voetbalnabeschouwingen. Zo spraken we Laurens Knippenborg van Rohda Raalte die uiteindelijk gelijk speelde tegen Bemmel. Daarnaast hebben we het natuurlijk ook over het behaalde kampioenschap. Heino kan in dezelfde competitie nog gaan voor plek 2. Het beste wat de ploeg daarvoor kon doen, hebben ze gedaan, namelijk winnen van TVC’28. Bij winst volgende week in en tegen Winterswijk wordt de tweede plek definitief voor Heino. Anders zijn ze afhankelijk van Bemmel.

Overwetering zit in een andere strijd, namelijk het gevecht om plaats 3. Tijdens de laatste competitieronde maken nog 5 teams kans op die plek. Overwetering staat nu op plek 5. Diepenveen maakt er ook nog kans op. Zij staan nu zevende. Gisteren verloor Overwetering met 3-1 uit en bij Colmschate’33. Volgende week is de laatste wedstrijd tegen hekkensluiter Vaassen.

Naast voetbal ook aandacht voor handbal. We blikten met Lars Hoogeveen terug op zijn laatste seizoen bij Kwiek waarin de ploeg als 7e eindige. Daarnaast vertelt Hoogeveen over zijn toekomstplannen.

Tot slot spraken we Jan Willem Spaans. Hij heeft een boek geschreven over zijn ervaringen bij Go Ahead Eagles in het afgelopen seizoen. Vanuit Amsterdam is hij naar Deventer verhuist om de club te gaan volgen. Hij vertelde over zijn boek dat binnenkort uitkomt. Spaans schrijft tevens ook geregeld columns op onze website onder de naam “Spaanse branie”.

Alle nabeschouwingen en interviews zijn hieronder te beluisteren. Tot slot nog een huishoudelijke mededeling. Vanwege Pinksteren wordt Salland Sport volgende week op maandag uitgezonden tussen 14:00-18:00 uur. Dan wordt de laatste reguliere speelronde van de voetbalcompetitie gespeeld.

Laurens Knippenborg na de voetbalwedstrijd (1e klasse E) Bemmel – Rohda Raalte (4-4)

Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd (1e klasse E) Heino – TVC 28 (3-0)

Sander Poll (Overwetering) na de voetbalwedstrijd (3e klasse D) Colmschate ’33 – Overwetering (3-1)

Trainer Lars Hoogeveen over het seizoen van Kwiek en zijn toekomst

Jan Willem Spaans over zijn boek met ervaringen bij Go Ahead Eagles afgelopen seizoen

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico