Inwoners gemeente Raalte welkom bij digitale start 2021

Op donderdag 7 januari luidt de gemeente Raalte het jaar 2021 in. Niet met de gebruikelijke ontmoeting in het HOFtheater, maar met een digitale bijeenkomst voor alle inwoners van de gemeente Raalte. Het belooft een bijzondere avond te worden met onder andere de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Martijn Dadema. Wat wil hij inwoners meegeven voor het jaar 2021? Ook wordt de winnaar van het Goudhaentje 2020 bekend gemaakt.

Digitale deelname
Inwoners kunnen digitaal aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst. De link naar het programma staat op donderdag 7 januari om 19.15 uur op de homepagina van www.raalte.nl en op de social media kanalen van de gemeente. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Goudhaentje
Burgemeester Martijn Dadema: “Elk jaar gebeuren er in onze gemeente veel mooie dingen waar we trots op zijn. Initiatieven die bijdragen aan fijner wonen en leven in onze gemeente zetten we graag in het zonnetje. Daarom reiken we elk jaar het Goudhaentje uit. Dit jaar rijken we zelfs niet één, maar twee Goudhaentjes uit. Het tweede Goudhaentje gaat naar een bijzonder initiatief in coronatijd.”

De genomineerden voor het Goudhaentje 2020 zijn: het Soepcafé Heino, Bottermarkt Raalte en Fonds voor Ons uit Heino. De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van maar liefst € 1000,-. Voor de initiatieven die als 2e en 3e eindigen zijn cheques van respectievelijk € 500,- en € 250,- te winnen. Het stemmen voor deze prijs is op woensdag 30 december gesloten. Voor het initiatief in coronatijd heeft de jury een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt ook op 7 januari bekend gemaakt.

 

Het bericht Inwoners gemeente Raalte welkom bij digitale start 2021 verscheen eerst op Salland TV.