Kaartverkoop HOFtheater start 17 december

Tim Akkerman, Juf Roos, Helligen Hendrik… Zomaar een greep uit de voorstellingen die voor komend voorjaar op het programma staan bij het HOFtheater. De kaartverkoop start op donderdag 17 december, 18 uur. Het hele programma is nu al te bekijken op www.HOFtheater.nl.
In het programma voor aankomend voorjaar zitten enkele doorgeschoven voorstellingen van afgelopen najaar, maar er zijn ook veel nieuwe voorstellingen toegevoegd. Wim Daniëls gaat koken met taal, Erwin Nyhoff eert de legendes uit de popmuziek en Roué Verveer geeft zijn eigen kijk op de wereld. Kinderen kunnen tijdens ‘Superhelden van het dierenrijk’ echte reptielen bewonderen in het HOFtheater. Ook komt -de onder jongeren bekende vlogster- Co Trum naar het HOFtheater met een theatershow. Het theaterseizoen wordt swingend afgesloten met de Top 2000 live – Summer in the city.

Als gevolg van het coronavirus werkt het HOFtheater nu met twee halve theaterseizoenen. De eerste helft van het theaterseizoen zit er bijna op. De tweede helft loopt van januari 2021 tot juni 2021. Vanwege de coronamaatregelen zijn er minder tickets per voorstelling beschikbaar zijn, er worden in eerste instantie 30 kaarten per voorstelling verkocht. Daarom zijn sommige voorstellingen twee keer op één avond te zien. Zo hopen de artiesten en het HOFtheater toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling. Mochten de coronamaatregelen in de loop van het voorjaar versoepeld worden, dan komen er meer kaarten in de verkoop. Bij een uitverkochte voorstelling, is het daarom zinvol om je aan te melden voor de wachtlijst.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op donderdag 17 december om 18.00 uur. Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

 

Het bericht Kaartverkoop HOFtheater start 17 december verscheen eerst op Salland TV.