Nieuwe huisstijl voor de gemeente Raalte

Op donderavond 3 september is de nieuwe huisstijl van de Gemeente Raalte onthuld. De gemeente krijgt onder andere een nieuw logo, andere kleuren en een vernieuwde website. “Tijden veranderen en wij veranderen mee. Daar past ook een nieuw jasje bij”, vertelt Martijn Dadema, burgermeester van de gemeente Raalte.

Eigen karakter

Gemeente Raalte bestaat uit negen kernen, die volop in beweging zijn en waar veel te beleven valt. Elke kern heeft een eigen karakter, een eigen identiteit. Samen vormen de kernen één gemeente. Met een nieuw en fris logo gaat de gemeente dit uitstralen. De kleuren in het nieuwe logo sluiten aan bij de kernwaarden van de gemeente. De blauwe en groene tinten staan voor betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid. De kleur geel staat voor energie. Bekijk de video over het nieuwe logo op www.raalte.nl/nieuwehuisstijl.

Nieuwe website

Met het nieuwe logo is ook gelijk de website van de gemeente vernieuwd. De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijker geworden. Niet alleen de nieuwe huisstijl is doorgevoerd, maar ook de navigatie en zoekstructuur zijn duidelijker geworden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl