Nu ook films te zien in Hoftheater met start Minions en Soof in het nieuwe jaar

Vanaf januari programmeert het HOFtheater namelijk naast de theatervoorstellingen ook filmvertoningen. Op 4 januari is de aftrap: ’s Middags wordt de kinderfilm ‘Minions-Hoe Gru superschurk werd’ wordt getoond. ’s Avonds kunnen volwassenen genieten van de romantische komedie ‘Soof 3’.

Het HOFtheater had al langer de wens om films te vertonen, echter door corona en het gebrek aan specifieke technische voorzieningen werd dit uitgesteld. Inmiddels heeft het theater geïnvesteerd in de technische benodigdheden. Daarnaast is er afstemming geweest met het Filmhuis Raalte, dat maandelijks films in het Annahuis vertoond.

Met de filmvertoningen hoopt het HOFtheater de Sallanders meer cultureel vermaak te kunnen bieden, dicht bij huis. Ten minste tweemaal per maand worden er films gedraaid, variërend van kinderfilms tot actiefilms, romantische films en historische films.

Minions – Hoe Gru superschurk werd (6+) | 4 januari | 14.30 uur | € 8

‘s Werelds grootste animatiefranchise gaat terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor.

Soof 3 | 4 januari | 20.00 uur | € 10

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Kaartverkoop Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Powered by WPeMatico