Ondernemend Heino groeit door op bedrijventerrein Blankenfoort

Het bruist van het ondernemerschap in Heino. Ruim 20.000 m² van de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort is al verkocht. Elf enthousiaste ondernemers staan te popelen om hier te bouwen en hun bedrijf verder te laten groeien. Binnenkort gaat de eerst schop de grond in.

Wethouder Alexander Kreule: “Met deze uitbreiding kan ondernemend Heino verder groeien. De bedrijven zetten Heino op de kaart, zorgen voor meer werkgelegenheid en leveren vaak een bijdrage aan het lokale verenigingsleven als sponsor. Daar mogen we trots op zijn!”

“Het is geweldig dat ondernemers uit Heino zich hier verder kunnen ontwikkelen. Het was een lang traject, maar we kijken terug op een goede samenwerking tussen de ondernemers, gemeente Raalte en andere betrokkenen”, aldus ondernemer Rutger ter Laak namens de elf ondernemers.

Doorgroeien in Heino Onderstaande elf ondernemers hebben getekend voor een kavel.

· DR Graphics

· Hoveniersbedrijf Horstman

· YGM Group

· Schotman Guitars

· Orbea Nederland / Allround in Bedrijfsveiligheid

· Gaiko Kinds

· Estufa

· BCD Houtwerk

· Medibouw

· Dijkman Zonne-energie

· Tandtechnisch Laboratorium Heino

Interesse
Het bedrijventerrein is met 32.000 m² aan bedrijfskavels uitgebreid en onlangs bouwrijp gemaakt. Ruim 90% is al verkocht of in optie. Er is nog slechts 5.200 m² vrij. Ook interesse in een kavel op bedrijventerrein Blankenfoort? Kijk dan op www.raalte.nl/uitbreiding-blankenfoort of neem contact op met accountmanager Pieter Nijland via info.bouwkavels@raalte.nl.