Pubquiz in De Kuip in Colmschate

Colmschate – In Gemeenschapshuis De Kuip is er op zaterdag 28 januari weer een pubquiz. Deelnemers kunnen in teams mee doen. Een leuke pubquiz met uiteenlopende onderwerpen en leuke quizvragen in verschillende rondes.

Afgelopen oktober organiseerde De Kuip in het kader van haar 50-jarige bestaan ook al een pubquiz. Dankzij dat succes is er nu weer een quiz. Wie daagt de winnaars van 2022 uit en neemt het op tegen team Indoor Kites? Of wie daagt het team van het bestuur van De Kuip uit?

Deelname aan de pubquiz is € 2,00 p.p. exclusief consumpties. De deuren gaan om 19.45 uur open en de eerste ronde begint om 20.00 uur. Voor het winnende team is er aan het einde van de avond een leuke toepasselijke prijs.

Per team kunnen er maximaal 5 personen deelnemen. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van De Kuip (www.de-kuip.nl).

De quizvragen zijn zeer divers er wordt in de volgende rondes gespeeld; plaatjes ronde, diverse vragen rondes met verschillende thema’s en muziek- en audiorondes.

Stel nu je team samen, dit kan van een vriendengroep zijn, een team, van een vereniging, buren, familie noem maar op. Geef je nu op. doe mee en ga voor de winst!

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico