Samen tafelen in Heino, een etentje voor weinig

Een groots diner voor weinig. Dat gaat op 15 maart voor de derde achtereenvolgende maand gehouden worden, deze keer in Buuffies Proeflokaal in Heino. Iedereen met een smalle beurs is van harte welkom en ook mensen die niet altijd alleen aan tafel willen zitten. Voor € 2,50 per persoon krijgen zij een 3-gangen diner aangeboden door Stichting Doorpakken Salland.

Het initiatief dat inmiddels bekend staat onder de naam Samen Tafelen in Salland wint snel aan populariteit. Niet alleen bij de mensen die ervoor in aanmerking komen, ook bij de horeca is groot enthousiasme en spontaniteit om mee te doen. Ondanks de moeilijke coronaperiode die ook zij hadden, ondersteunen restauranthouders en bedrijven het idee van harte en stellen hun locatie beschikbaar. Zo kunnen dit jaar diners gehouden worden in Boei10, Op Duur, Buuffies, De Weerd, Azerty, Sallands Hoeve, de Bagatelle, Reimink en Eetkamer ‘Hier is ut’.

Aanmelden

Ben je alleen, of minder draagkrachtig? Je bent welkom met je gezin, of in je uppie en je mag dan gezellig iemand meenemen. Je betaalt slechts € 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie gangen, inclusief één drankje. Per keer is plaats voor maximaal 40 personen. Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922. Geef daarbij aan met hoeveel je komt en je eventuele dieetwensen.

Stichting Doorpakken Salland

Stichting Doorpakken Salland is bedoeld om Salland economisch en sociaal-maatschappelijk leefbaar te houden. Dat doet ze door met financiële steun van Sallandse ondernemers en particulieren tal van initiatieven uit de gemeenschap in woord en daad te ondersteunen. Daarmee wil ze Salland en haar bewoners ook in de toekomst nog gelukkiger, aantrekkelijker, mooier, interessanter, duurzamer en slimmer maken.