Spectaculaire zeskamp en sportproeverij tijdens viering 900-jarig bestaan Raalte.

Op zaterdag 29 april vindt de Raalte Sportdag plaats voor de viering van het 900-jarig bestaan van Raalte. De sportdag bestaat uit twee onderdelen: een proeverij aan diverse sporten en een spectaculaire gratis zeskamp. Deze vinden beiden plaats op het terrein van Rohda Raalte en start om 10:00. Het onderdeel zeskamp wordt in opdracht van 900 jaar Raalte georganiseerd door jongerenorganisatie InSalland. 

Zeskamp

Tijdens de zeskamp gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan op zes spectaculaire onderdelen. Zo zullen er grote stormbanen, opblaasattracties en wateractiviteiten zijn. Goed voor een sportieve, gezellige en competitieve dag voor jong en oud. Aanmelden kan met een team van buren, een vriendengroep, je familie of als sportteam! Zolang je team maar uit maximaal 8 personen bestaat. Daarnaast is deelname geheel gratis, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Wil je meedoen met jouw team? Scan dan de QR-code of ga naar insalland.nl/activiteiten/#zeskamp.

Sportproeverij

De zeskamp is één van de twee onderdelen tijdens de Raalte Sportdag. Naast de zeskamp is er op het terrein Tijenraan ook een sportproeverij aanwezig. Deelnemers kunnen hier gratis diverse sporten uitproberen. Aanmelden is hiervoor niet nodig. Ga voor het hele programma van 900 jaar Raalte naar 900jaarraalte.nl.

Over InSalland

InSalland is een jongerenorganisatie die door het organiseren van minimaal 3 jaarlijkse gemeentebrede activiteiten de jongeren in de gemeente Raalte meer met elkaar wil verbinden. Het eerste project dit jaar, het organiseren van de zeskamp, is een leuk project om aan te werken, waardoor we ook meer naamsbekendheid krijgen in de omgeving.