Ter Steege Ballonfestival ging van start met prachtig weer!

Het jaarlijkse Ter Steege Ballonfestival in Hardenberg is vorige week weer van start gegaan. Dit jaar extra feestelijk door de uitreiking van een heuse eigen pin van het Ter Steege Ballonfestival. Ballonvaarder Piet ter Veen had de eer om deze pin in ontvangst te nemen uit handen van Arend Hofsink.

“Mooi dat jullie er allemaal zijn, 2024, alweer de 32e editie. We hopen natuurlijk weer op mooi weer!” aldus Arend Hofsink. Het is een mooie aftrap van drie dagen lang feest! Vanaf vandaag stijgen er elke avond tot en met zaterdag weer zo’n dertig indrukwekkende heteluchtballonnen één voor één op. Dat is ieder jaar weer een prachtig gezicht, waar duizenden mensen van genieten. Ook dit jaar komen er weer mooie bijzondere ballonnen naar Hardenberg. Met onder meer de schroevendraaier, de clown, de Vliegende Hollander en de Jägermeisterfles. Daarnaast stijgen er tientallen andere kleurrijke ballonnen op.

Vuurwerkshow vrijdagavond
Vrijdagavond, zodra de duisternis valt, kun je genieten van een onvergetelijke vuurwerkshow. Laat je meevoeren door een explosie van kleuren en prachtige effecten die de hemel verlichten. Dit wil je niet missen!

Muziekprogramma
Naast het opstijgen van de ballonnen is er ook een feestprogramma op en rond de Vecht. Gister was de Voute Bingo. Donderdag 27 juni zet DJ Don Cartel de tent op z’n kop. Vrijdag 28 juni brengt vanaf 20.30 uur Q-music tijdens Het Foute Uur alle foute hits. Zaterdag 29 juni gaat om 9.00 uur van start met de Brunink Drakenbootrace. Om 15.00 uur is het Speciale Feest. En last but not least, sluiten we het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg om 20.30 uur af met een knaller: band Rockaholics!

Powered by WPeMatico