Vaccinatiebus GGD IJsselland bij Holstohus in Olst

Op vrijdag 19 november en op vrijdag 10 december staat de vaccinatiebus van GGD IJsselland tussen 13.00-19.30 uur in Olst naast het Holstohus aan de kant van de bibliotheek. GGD IJsselland wil iedereen de kans geven om zich goed te laten informeren over het coronavaccin en de mogelijkheid bieden om zich te laten vaccineren. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig. Iedereen kan bij de vaccinatiebus terecht voor meer informatie. Vanaf 12 jaar kun je daarnaast ook je 1e of 2e prik krijgen. Dat kan met het mRNA-vaccin (Pfizer) of het Janssen-vaccin. Bij een vaccinatie met Pfizer wordt ter plekke een afspraak voor de tweede prik ingepland. Bij het Janssen-vaccin is maar één prik nodig.

Belangrijke extra informatie

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er bij de vaccinatie een volwassene aanwezig moet zijn. Vanaf 16 jaar mag je alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig ID-bewijs verplicht. Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet niet om een mondkapje mee te nemen.

Wil je niet wachten totdat de vaccinatiebus in Olst staat? Je kunt je ook laten vaccineren op andere locaties. Kijk hiervoor op www.ggdijsselland.nl. Hier vind je ook meer informatie over coronavaccinaties.

Powered by WPeMatico

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl