Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. In verband hiermee rijden er op een aantal trajecten van, naar en via Zwolle geen treinen maar bussen. De bussen van Blauwnet vertrekken tijdens de werkzaamheden allemaal vanaf Koggelaan aan de zuidzijde van het station ter hoogte van het Stadskantoor (en dus niet vanaf de gebruikelijke haltes op Hanzelaan).

Op de trajecten Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen van Keolis Blauwnet gelden de volgende wijzigingen:

Traject Zwolle-Enschede
• In de nacht van dinsdag 27 april op woensdag 28 april is de laatste rit van Raalte naar Zwolle en van Zwolle naar Raalte gewijzigd. De laatste trein rijdt niet tussen Zwolle en Heino. Er wordt een bus ingezet. In verband met Koningsdag rijden wij op 27 april als een zaterdag.
• Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei rijden er geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Op het traject Zwolle-Heino-Raalte worden stopbussen ingezet. De Intercity Zwolle-Enschede rijdt alleen tussen Raalte en Enschede. Tussen Zwolle en Raalte rijden daarom op woensdag, donderdag, vrijdag en maandag naast stopbussen óók snelbussen. Deze stoppen niet in Heino. Op het traject Raalte-Enschede rijden de treinen normaal volgens de dienstregeling. De stopbussen sluiten in Raalte aan op de Sprinter en de snelbussen sluiten aan op de Intercity. De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 879. Kijk hier voor de vertrektijden van de bus op alle dagen tijdens deze periode.

Traject Zwolle-Kampen
• Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Op dit traject worden bussen ingezet. De bussen die rijden in plaats van de trein rijden met lijnnummer 885. Kijk hier voor de vertrektijden van de bus op alle dagen tijdens deze periode.

Meer informatie over de werkzaamheden en het vervangende busvervoer vind je op keolisblauwnet.nl. Kijk voor de wijzigingen op de NS trajecten op ns.nl of voor de wijzigingen op de trajecten van Arriva (Blauwnet) op arriva.nl.