Vital Centre Raalte Run 2021: 31 dagen loopplezier

Geen avondje naar de kroeg, niet naar het stadion, geen Ribs&Blues, niet funshoppen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met opsommen van wat we allemaal niet kunnen doen tijdens deze pandemie. Maar gelukkig is er ook genoeg wat we nog wel kunnen doen. Hardlopen bijvoorbeeld. De gehele maand mei kunnen hardlopers (en wandelaars) de Vital Centre Raalte Run lopen.

Ieder jaar staat op een vrijdagavond, halverwege de maand mei, de Vital Centre Raalte Run op de loopkalender. Honderden lopers gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar in het buitengebied van Raalte. In 2020 kon het evenement niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen en ook in 2021 zal het niet op de traditionele wijze georganiseerd kunnen worden. Voor het eerst in het bijna 25-jarig bestaan zal er niet op één, maar op éénendertig dagen gelopen worden. De routes van de 5 km, 10 km en de 10 Engelse Mijl staan de hele maand mei uitgezet met pijlen. De start- en finishlocatie is zoals altijd voor de deur van het Vital Centre.

Uiteraard gelden de actuele corona-richtlijnen ook bij deze run. Dus geen startschot, geen enthousiaste dj onderweg, geen applaus aan de finish en ook geen prijsuitreiking. Maar wel de kick na het volbrengen van jouw eigen wedstrijd. Deelnemers kiezen zelf een moment om te lopen en geven na afloop hun tijd door aan de organisatie. De finishtijden worden gepubliceerd op de website.

Kijk voor meer informatie op vitalcentreraalterun.nl

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl