Voorzitter gezocht voor Theater Podium in Heino

THEATER Podium Heino zoekt met spoed een nieuwe voorzitter

Het compacte maar gerespecteerde theater in Heino heeft met 82 zitplaatsen een mooi intiem volwaardig professioneel theater waar de artiesten als het ware tussen het publiek hun voorstellingen spelen. Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om de bezoekers, die grotendeels uit Heino komen, een mooie avond te bezorgen. Ook de artiesten zijn enthousiast over de sfeer en contact met publiek zowel tijdens als na de voorstelling.

Het theater heeft een afwisselende programmering.
Zo staat cabaretier Andries Tunru, ook bekend van de Slimste Mens, op de planken. Ook de voorstellingen van Diederick Ensinck en The Lasses zijn al uitverkocht. Aan populariteit ligt het niet en de kleinschaligheid van dit theater trekt vele bezoekers die op deze manier op een intieme manier kunnen genieten.

Op een enkel onderdeel na gebeurt alles in eigen beheer.
Van het boeken van artiesten tot ticketverkoop, van (ver)bouwklussen tot het onderhouden en vernieuwen van de website, van sponsors werven tot verspreiding van de brochures en van catering tot techniek van licht en geluid.

Henk Hofman, huidig voorzitter: “Ik heb een eigen bedrijf en het zo druk dat ik deze taak helaas moet neerleggen. Ik zoek een volwaardige opvolger die mijn werk kan voortzetten. Het is zo’n mooie club, het gaat me aan het hart,” volgens Hofman.