Weer 14 huishoudens een nieuwe betaalbare woning

SallandWonen blijft werken aan goed wonen

De verbouwing van het woongebouw de Werfhorst aan de Botermakerstraat in Raalte is klaar. Waar eens een gedateerd kantoorgebouw stond, staat nu een prachtig appartementencomplex met 14 energieneutrale woningen. De appartementen zijn geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens van alle leeftijden. Het is een voorbeeld van een duurzaam project. De woningen zijn gasloos en zeer goed geïsoleerd.

Open Huis

Zaterdag 21 december om 10 uur wordt het verbouwde pand feestelijk geopend. De Kerstman helpt wethouder Wout Wagenmans en Marijke Kool, directeur-bestuurder SallandWonen, bij de openingshandeling. Aansluitend daaraan is er Open Huis tot 12.30 uur. Iedereen die het leuk vindt om te zien hoe het is om te wonen in een voormalig kantoorgebouw, kan dan een kijkje nemen in het gebouw. Voor koffie en thee en iets lekkers wordt gezorgd. En voor wie dit wil kan een ritje maken met de Kerstman op de arrenslee met twee paarden ervoor.

Later die dag krijgen de nieuwe huurders de sleutel van hun appartement in het hart van Raalte, dicht bij de winkels en andere voorzieningen. Er is veel belangstelling voor deze woningen.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Weer 14 huishoudens een nieuwe betaalbare woning verscheen eerst op Salland TV.