Wie wordt het Goudhaentje van 2022?

Het publiek is aan zet! Vanaf 22 december kan er weer gestemd worden op een mooi initiatief binnen de gemeente Raalte. Stem op een van de drie finalisten die volgens jou de winst verdient. Welk initiatief sleept de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2022’ in de wacht?

Massaal heeft het publiek prachtige initiatieven voorgedragen die de titel ‘het Goudhaentje van 2022’ verdienen. De jury bestaande uit Martijn Dadema, René Jansen, Paul Folgers en Sabine Tielenius Kruythoff koos na goed beraad haar top drie.

Drie finalisten

Dit jaar strijden de Dorpsquiz Raalte, het levensmiddelenkastje van Lynn Kolkman en de buurttuin Plukgeluk in Raalte om de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2022’. De winnaar van het Goudhaentje gaat niet alleen naar huis met de eer, maar ook met een cheque van €1000,- en een trofee ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Stemmen

Stemmen kan tot en met donderdag 29 december op https://www.raalte.nl/wie-wordt-het-goudhaentje-van-2022. De genomineerden stellen zich in de loop van de week op deze pagina ook voor in een korte video. De stem van het publiek weegt even zwaar als het oordeel van de jury. Bij een gelijke eindstand telt de stem van het publiek zwaarder. De winnaar wordt op donderdag 5 januari 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie in het HOFtheater bekendgemaakt.

Powered by WPeMatico