60 minuten met … Hendrik Jan Bökkers

In onze tour ‘60 minuten met’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie. Op woensdag 8 juni is Hendrik Jan Bökkers te gast.

Hendrik Jan Bökkers is op 16 juli 1977 geboren in Olst. Bökkers groeide op in Heino. Van 2000 tot 2005 was hij sologitarist, leadzanger en liedjesschrijver van de band Soundsurfer, waarmee hij door Europa toerde. In 2005 werd Bökkers sologitarist, (achtergrond-)zanger en liedjesschrijver van de Achterhoekse band Jovink en de Voederbietels. Vanaf eind 2007 is Bökkers actief als muzikant (van o.a. De Normaal Coverband) en producer in zijn eigen studio. Sinds 2010 maakt hij naam met zijn band Bökkers die in zijn eigen Sallandse dialect zingt. In 2021 was Hendrik Jan Bökkers een van de deelnemers aan het televisieprogramma Beste Zangers.

En op 8 juni is hij gast bij ’60 minuten met…’. Hij neemt zijn gitaar en een microfoon mee. Beetje lullen en een beetje zingen dus. Willem Verdaasdonk gaat in gesprek met Hendrik Jan. Natuurlijk mag het publiek ook vragen stellen. Dus wilt u Hendrik Jan Bökkers graag een beetje beter leren kennen? Dan is dit dé gelegenheid. Een kaart kost slechts

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.