ATC Wijhe heeft behoorlijke aanwas van nieuwe leden en heeft nu Winterchallenge

Tennisvereniging ATC Wijhe heeft, nadat er vanaf mei weer gesport mocht worden, behoorlijk wat nieuwe leden mogen verwelkomen. Niet alleen bij de jeugd maar ook onder de volwassenen zijn er een groot aantal aanmeldingen geweest.

De corona heeft hier zeker aan bijgedragen aldus Jetze de Witte, voorzitter van de vereniging. Tennissen kan in de buitenlucht en ook de 1,5-meter afstand hoeft geen probleem te zijn. Waar er door de beperkingen bij andere clubs in het dorp minder of helemaal niet meer gesport kan worden mogen wij gelukkig nog steeds spelen. Ondanks dat bij ons de competitie en ons Finenzo open toernooi is afgelast en bovendien op dit moment de kantine is gesloten, wordt er nog volop vrij gespeeld en gaan ook de tennislessen gewoon door. We zijn blij dat we nog steeds kunnen sporten, niet alleen om fit te blijven maar ook voor de sociale contacten is dit van groot belang.

Afgelopen zomer hebben we voor alle kinderen in Olst-Wijhe samen met de Uthuus een aantal vrijdagen activiteiten georganiseerd. Aan de jeugd en volwassenen hebben we aanvullend een zomerlidmaatschap aangeboden waar veel gebruik van is gemaakt.

Nu door de 2e coronagolf er voor velen niet de mogelijkheid bestaat om op hun eigen club te sporten willen we hen ook nu weer de mogelijkheid bieden om een tijdelijk lidmaatschap aan te gaan voor de komende winter, de Winterchallenge. Tijdens dit tijdelijk lidmaatschap kan er vrij getennist worden en krijg je ook een aantal lessen van onze ervaren en professionele trainers om de basisvaardigheden onder knie te krijgen of te deze te verbeteren.

  • De Jeugd krijgt voor € 25 een lidmaatschap tot en met 31 december 2020 alsmede 5 lessen. Indien ze daarna lid worden krijgen ze een kwartaal gratis incl. lessen!
  • Senioren krijgen voor € 55 een lidmaatschap tot en met 31 maart 2021 en ook 5 lessen van onze trainers. Wees er snel bij, voor senioren hebben we maximaal 20 plaatsen!

Met de actie wil ATC Wijhe alle sporters in Olst en Wijhe de mogelijkheid geven om deze winter heerlijk te kunnen tennissen. Wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden indien opnieuw een heel aantal deelnemers het spelletje en de vereniging zo leuk vinden dat ze lid blijven. Aanmelden kan via ledendadm of kijk op onze website.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Het bericht ATC Wijhe heeft behoorlijke aanwas van nieuwe leden en heeft nu Winterchallenge verscheen eerst op Salland TV.