Deel jouw foto van het jaar 2017

Hoe zag het jaar 2017 van de gemeente Raalte er uit? Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Welke foto laat zien wat voor jou een mooi of belangrijk moment in 2017 was? We roepen iedereen uit Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte op om zijn of haar foto van 2017 met ons te delen.

Was er een moment in de buurt dat bijzonder was voor jou? Of een initiatief of evenement dat fantastisch van de grond kwam? Of misschien wel een heel mooi natuurmoment in het Sallandse landschap? Alles is welkom!

Hoe deel ik mijn foto?
Mail uiterlijk 31 december 2017 jouw foto samen met je naam en een korte beschrijving van de foto naar communicatie@raalte.nl of deel je foto met het Facebook-, Twitter- of Instagramaccount van de gemeente Raalte.

Waar wordt de foto voor gebruikt?
Je foto wordt getoond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte. Deze vindt plaats op 4 januari in het Hoftheater. Uiteraard ben je welkom om hier bij aanwezig te zijn. Om 19.30 uur start het programma en vanaf 18.30 openen de deuren.

Source: Salland TV