Doneer een damesfiets voor Oekraïners in Deventer

Voor de mensen die gevlucht zijn uit de oorlog in Oekraïne is Deventer Doet, namens de gemeente Deventer, dringend op zoek naar damesfietsen. Deze fietsen zijn er om Oekraïners, die verblijven aan de Keulenstraat 18 in Deventer, een stuk mobieler te maken. Voor de vluchtelingen betekent een fiets een stukje vrijheid.

Doneer en maak kans op een Go Ahead Eagles shirt of 50 euro 
Doneren maakt niet alleen de vluchtelingen blij, maar donateurs maken bovendien ook nog kans op mooie prijzen. Bijvoorbeeld een thuis shirt van Go Ahead Eagles ter waarde van 80 euro, welke beschikbaar wordt gesteld door IClean Carwash of een dé Deventer Doet pas van 50 euro die je bij tal van lokale winkels en horeca kunt verzilveren.

Hoe doe je mee?

Heb jij een damesfiets, die gebruiksklaar en in goede staat is en toch maar in de schuur staat? Dan doe je iemand een heel groot plezier met jouw fiets. Fietsen kunnen gebracht worden aan de Keulenstraat 18 in Deventer. Meld bij de beveiliging dat je een fiets komt doneren. Zij nemen jouw sleutel dan in ontvangst.

Wil je meedingen naar één van de prijzen? Deponeer dan je e-mailadres in de bus. De winnaars krijgen na 22 mei automatisch bericht.