Duckrace Junior Kamer Vechtdal een doorslaand succes

De door de JCI Vechtdal georganiseerde Duckrace in de Ommense Vecht was zaterdagmiddag een groot succes. Om precies 12:00 werden de eendjes te water gelaten in een race om de eerste plaats. Onder toeziend oog van het verzamelde publiek werden de acht beschikbaar gestelde prijzen binnen een half uur verdeeld. In totaal is er een bedrag van €5276,16 opgehaald voor het gekozen goede doel: De Wensstichting Vechtdal, een stichting die lokale en maatschappelijke initiatieven in het Vechtdal ondersteund.

Voorzitter Jelmer van Nijen spreekt dan ook van een succesvol evenement: “wij zijn ontzettend blij dat we dit mooie bedrag hebben kunnen ophalen voor de Wensstichting en willen iedereen die een eendje gekocht heeft nogmaals bedanken!”

De eerste drie prijzen bestonden uit een geldbedrag van respectievelijk €450, €150 en €50. Voor de winnaars van de vierde tot en met de achtste prijs heeft Hotel Mooirivier tegoedbonnen voor een kop koffie met gebak beschikbaar gesteld.

De Junior Kamer Vechtdal kijkt al met al terug op een geslaagde Duckrace.  “Bovendien verraste de winnaar van de eerste prijs ons nog met een buitengewoon sportief gebaar, hij wilde het door hem gewonnen bedrag namelijk schenken aan de Wensstichting,” aldus Van Nijen.