Emma Oosterwegel wint de Deventer Sportverkiezing 2021

Deventer – Op woensdagavond 18 mei j.l. zijn de prijzen in de Deventer Sportverkiezing na twee jaar afwezigheid door corona weer uitgereikt.
NOS-presentator Maarten Tip heeft vanavond in MIMIK Deventer Theater de winnaars van de Leo Halle Bokaal bekend gemaakt.

Onder toeziend oog van zo’n 150 toeschouwers is de Montessori Van Lith de Sportiefste school geworden. Door een heuse ‘monkey box’ kunnen kinderen klimmend en klauterend de school door. Daarnaast biedt een vakdocent het hele jaar door buitengymlessen aan en krijgen kinderen een natte gymles in het zwembad.
Volleybalvereniging Avior gaat er met de prijs voor het ‘Sportinitiatief van het jaar’ vandoor. In coronatijd heeft deze vereniging extra aanbod ontwikkeld voor zowel leden als niet leden op de padelbanen van TPC Colmschate: padelsmashball.
Sporttalent van 2021 werd Arij Fransen. Ooit begonnen bij honk- en softbalvereniging The Eagles in Deventer, maar inmiddels actief bij de Daytona Tortugas in Florida, een satellietteam van het MLB team Cincinnati Reds.
Last but not least heeft Emma Oosterwegel de topsportprestatie van het jaar neergezet door een bronzen medaille op de zevenkamp atletiek tijdens de Olympische Spelen in Toyko.

Wil je alle winnaars van de Deventer Sportverkiezing nog eens terug kijken? Ga dan naar www.sportbedrijfdeventer.nl/sportverkiezing.