Grote belangstelling voor Olstergaard

Zaterdag 26 september vond er een informatiedag plaats voor de gloednieuwe wijk Olstergaard in Olst. Geïnteresseerden kregen deze dag informatie over het bouwen van hun natuurinclusieve woning.

Bezoekers waren enthousiast en kwamen goed voorbereid naar de informatiedag. Alle coronaproof ingerichte standjes werden drukbezocht. Mensen kwamen in vooraf vastgestelde tijdblokken met veel vragen over de bouwmogelijkheden, de natuurlijke inrichting van de tuin en energievoorziening. Andere bezoekers hadden al kant en klare ontwerpen mee voor hun droomwoning.

Wethouder Marcel Blind is erg blij met de enorme belangstelling voor Olstergaard. “Met het aanbieden van een diversiteit aan kavels voor tiny houses tot schuurwoningen en alles daar tussenin, voorziet gemeente Olst-Wijhe echt in een vraag. Helemaal als je kijkt naar de prachtige ligging van Olstergaard, waar natuur, circulariteit en de gezondheid van de bewoners belangrijk zijn”.

Tot en met 11 oktober kan men zich nog inschrijven voor het natuurinclusieve en circulaire project. Voor meer informatie>www.wonen.olst-wijhe.nl/olstergaard. Eind oktober staat de loting van de kavels gepland. De inschrijvers krijgen hierover nader bericht.