Hulp gevraagd bij kunstzinnige invulling fietstunnel

Ik, Marina Nijdeken heb hulp nodig!
Ik mag de kunstzinnige invulling gaan geven aan de nieuwe fietstunnel aan de Ter Stegestraat in Olst. Dit gaat een tijdmachine worden.

Maar dat kan ik niet alleen!

Ik ben op zoek naar mensen uit Olst en omgeving die ik mag portretteren. Van jong tot oud, maakt helemaal niks uit! Vooral niet bescheiden zijn.
Ik ben juist nieuwsgierig naar de gewone mensen met een mooi verhaal. Of misschien ben je heel actief bij een vereniging of doe je graag iets voor een ander, alles vind ik de moeite waard!
Dus heb jij iets speciaals mee gemaakt, iets geks te vertellen, ben je heel trots op iets of iets anders wat je kwijt moet, stuur mij dan een mailtje. mgnijdeken@gmail.com
Wellicht sta ik binnenkort bij jou op de stoep om jouw verhaal te horen en een prachtig portret van je te maken voor de tunnel!

Als je de nieuwe tunnel in stapt of fietst waan je je in de Olster tijdmachine! Een tunnel door de tijd!

Tijd is van en voor alle generaties. Je hebt verleden, heden en toekomst. Herinneringen zorgen voor verhalen in het nu en verbindt de volgende generatie aan de toekomst.

Een tunnel van Iedereen.

Je moet je voorstellen dat je op de fiets zit, je hebt je oortjes in en bent in gedachten… Je moet je broer nog terug bellen en thuis is de kaas op….
Dan fiets je deze fietstunnel in… Er komt een hele smak kleur op je af en daar ga je…. Zoefffff de tijdmachine in!

Je ziet de verhalen van vroeger en van nu in combinatie met oude foto’s, portretten en krantenknipsels. Sommige foto’s zijn vastgeplakt met plakband en sommige hebben nog zo’n mooi wit kartelig randje. Hier en daar heeft iemand met mooie krulletters iets onder een foto gezet. Is het nou een jaartal wat daar staat? Je ziet, door mij getekende, pentekeningen van de markt, het oude station en de Bökkers Mölle.–

Vriendelijke groet,
Marina Nijdeken
0648335019