In de spotlights: Sportshowroom.nl

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen door ons prachtige cultuurlandschap? Langs de Overijsselse Vecht, het Zwarte Water, kilometers aan Oost-Hollandse natuur. Of heb je voetbal- en atletiektrainingen voor de boeg? Wacht het geel-rood van Rohda Raalte of de trots en eer van AV Salland? Dan is het wellicht tijd voor de juiste uitrusting.

Wij hebben een site gevonden waar je terecht kunt voor al jouw sportartikelen, zonder een-voor-een allerlei webwinkels langs te hoeven gaan. Je hoeft dus geen losse sites meer te bezoeken om alle producten te vinden. Sportshowroom presenteert vele webwinkels en sportartikelen, van verschillende disciplines, in één simpel overzicht. Supereenvoudig filter je door kleuren, maten, merken, collecties en andere gedetailleerde wensen. Niet alleen valt deze handige zoekmachine op als nieuw concept, je vindt hier ook inspirerende verhalen over hardloopschoenen, voetbalschoenen en sneakers. Ook voor lifestyle ben je bij Sportshowroom dus bij het juiste adres. Waarom heet een sneaker Nike Huarache? Of Nike Air Force? En, wie droegen bij aan het succes van de adidas Superstar, en Stan Smith? Met de antwoorden op deze vragen, en het dragen van zo’n exemplaar, loop je er toch extra heerlijk bij in hartje Zwolle, Deventer en Ommen? Het optimaal begrijpen van het vakwerk geeft een sneaker een compleet andere dimensie.

Al met al, genoeg redenen om eens een kijkje te nemen. Wij zetten Sportshowroom.nl graag in de spotlights, want niet vaak zie je een website waar de passie er vanaf spat, gelinkt met een goede zoekmachine en geweldige gebruikservaring. Dat is iets nieuws, het lost complicaties op en vereenvoudigt de levens van alledaagse sporters. Het motiveert ons simpelweg om te gaan sporten!