Interview en nabeschouwingen zondag 15 mei

Voor de meeste competities was het de laatste speelronde van het handbalseizoen. In deze laatste speelronde spraken we Helma Meijerman van SDOL die de laatste wedstrijd won van Zwolle en Freddy Wolterink van HHZD die de laatste wedstrijd in gelijkspel afsloot tegen ABS. Ook blikken we met beide trainers terug op het seizoen.

Voor de voetbalcompetities zijn er nog een paar rondes te gaan. Wijhe’92 speelde tegen Barbaros en verloor met 4-3. Beide teams zitten in de onderste regionen van de 2J. Patrick Kieftenbelt wist met Diepenveen te winnen van Turkse Kracht en kan nog gaan voor de derde plaats in de eindranking en Alex Booij won met Broekland in en tegen Zwolle.

Verder een interview met aanvoerster Madelon de Laet van het dames team Deventer Hockey Vereniging. De dames van DHV zijn heftig op zoek nieuwe speelsters. Welke meiden passen binnen het team? Ook zijn op zoek naar een nieuwe trainer/coach, maar waarom stopt de huidige trainer? Tot slot nog aandacht voor de mogelijke promotie naar de eerste klasse.

Tot slot nog de samenvatting en nabeschouwingen van de Go Ahead Eagles – Feyenoord eerder vorige week. De samenvatting en nabeschouwingen van de laatste Eredivisiewedstrijd uit tegen Heerenveen worden later aan dit artikel toegevoegd.

Helma Meijerman na de handbalwedstrijd (Hoofdklasse A) HV Zwolle – SDOL (23-25)

Freddy Wolterink na de handbalwedstrijd (1e klasse) H.H.Z.D. – ABS (32-32)

John Beijen na de voetbalwedstrijd (2e klasse J) Barbaros – Wijhe’92 (4-3)

Patrick Kieftenbelt na de voetbalwedstrijd (3e klasse D) Diepenveen – Turkse Kracht (4-1)

Alex Booij na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) SV Zwolle – Broekland (0-1)

Interview aanvoerster Madelon de Laet van het dames team Deventer Hockey Vereniging

Samenvatting en interviews Go Ahead Eagles – Feyenoord

  • Indeling:
  • 0:00 Samenvatting wedstrijd
  • 5:03 Kees van Wonderen
  • 10:11 Luuk Brouwers

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico