Jaap Harmsen nieuwe cultuurburgemeester van de gemeente Hellendoorn

Na maanden speculeren was het vrijdagavond 21 september zo ver! De bekendmaking van de nieuwe cultuurburgemeester van de gemeente Hellendoorn: Jaap Harmsen!  Jaap Harmsen (60) presenteerde Dauwpop, is sinds vele jaren de vaste presentator van Ribs en Blues en inwoners kennen hem ook als Sinterklaas. Als bandlid van Southbound kan hij zijn liefde voor het gitaarspel kwijt.

Op de vraag waarom Jaap ‘ja’ heeft gezegd op het cultuurburgemeesterschap is hij heel duidelijk: “of je nu wilt of niet, je wordt dagelijks met cultuur geconfronteerd. En hier word ik zelf heel blij van en het maakt het leven mooier en rijker. Dus als je dan voor deze functie gevraagd wordt, zie ik dat als waardering. Maar zeker ook als mooie en grote uitdaging. Cultuur delen, cultuur onder de aandacht brengen, stimuleren, soms een beetje helpen en vooral omdat cultuur iets van ons allemaal is!”

Als cultuurburgemeester verbindt Jaap cultuur met de inwoners en laat hij ze kennismaken met de CultuurCaravaan. Meer weten over de CultuurCaravaan? Kijk dan op Cultuurcaravaan.nl of facebook.nl/CultuurCaravaan