Keltische beleving en Dahl-verhalen in het HOFtheater

Het eerste weekend van februari is in het HOFtheater behoorlijk internationaal. Op zaterdag 2 februari neemt Rapalje het publiek mee naar de Schotse hooglanden en Frank Belt en Marjan Penterman nemen op zondag 3 februari het publiek mee naar Engeland, dankzij de verhalen van Roald Dahl. Ook op dinsdag 5 februari is er een voorstelling in het HOFtheater. Karin Bloemen speelt dan een try-out van haar voorstelling Souvenirs voor een uitverkochte zaal.

Rapalje | Still into Folk

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Twintig jaar na het verschijnen van hun eerste echte album, is het tijd voor een heruitgave. Dit maal met het geluid van David Myles. Ook twintig jaar later klinken klassiekers als Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar nog net zo opzwepend als toen! Aangevuld met Ierse Danseressen, een vlammende doedelzak en een schat aan ervaring is Still into Folk een ware Keltische beleving!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Rapalje op zaterdag 2 februari, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00 per stuk.

Op verhaal | Dahldiner

Roald Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. In het Dahldiner proeft het publiek beide in een smakelijke afwisseling van gerechten uit zijn kookboek en Dahls beroemde verhalen. Tussen de gangen door worden zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen verteld door Frank Belt en Marjan Penterman. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

Op het menu staat Michaels meesterlijke medicinale kippensoep, romige kipcurry met yoghurt, gecarameliseerde zoete aardappelen en de Hemel op aarde.

Het Dahldiner vindt op zondag 3 februari plaats op het podium van het HOFtheater. Het aantal plaatsen is daardoor beperkt. Er zijn nog enkele kaartenà € 39,00 (incl. diner) beschikbaar.

Karin Bloemen | Souvenirs (try-out) Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows de aandacht op zich weet te vestigen. Souvenirs is een ouderwets gezellige Bloemen show, met bekende en onbekende liedjes, onvoorspelbare conferences, hilarische typetjes, prachtige jurken en dito decor. De try-out van Karin Bloemen op dinsdag 5 februari is helaas uitverkocht.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Het artikel Keltische beleving en Dahl-verhalen in het HOFtheater verscheen het eerst op Salland1.