Kerstconcert popkoor PUUR

Zaterdag 22 december 2018, organiseert popkoor PUUR voor de tweede keer haar eigen kerstconcert. Na het succes van 2017 met een kerstconcert in Wesepe, wordt in 2018 het eigen kerstconcert georganiseerd in de H. Marcellinus kerk in Broekland. Al enkele jaren heeft popkoor PUUR een eigentijds kerstrepertoire op het programma staan en wat regelmatig in de kersttijd ten gehore wordt gebracht op een aantal optredens in tehuizen en op kerstmarkten.

Om iedereen kennis te laten maken met het eigentijdse repertoire wordt een openbaar kerstconcert georganiseerd. De kerstnummers welke worden vertolkt zijn o.a. van Nick en Simon, Kelly Clarkson, O’G3NE, Miss Montreal, Coldplay, Chris Rea en vele anderen. Het koor, bestaande uit 15 sopranen, 14 alten en 10 heren, wordt begeleid door haar eigen combo onder leiding van toetseniste Winny Su, verder bestaat het combo uit Hans Veldkamp op basgitaar, Michael de Dalie op gitaar en Caspar Koldewee op drum. Het koor staat onder de bezielende leiding van Imke Vuijk Noorland. De afgelopen maanden is het koor druk in de weer geweest om dit allemaal in te studeren.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 22 december. Locatie: H. Marcellinuskerk te Broekland. De aanvang is om 19.30 uur en de kerk is open om 19.00 uur. Het concert is vrij toegankelijk. Wel is er na afloop gelegenheid een vrije gift te doen om de onkosten te dekken. In de pauze is er een kopje koffie, thee, of chocolademelk te verkrijgen. Het concert wordt afgesloten met een samenzang van enkele bekende kerstnummers.

Het artikel Kerstconcert popkoor PUUR verscheen het eerst op Salland1.