Kindermiddag Deventer Paaskermis

Kindermiddag
Woensdag 17 april is het Kindermiddag met vanaf 14 uur clown Desalles met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken. Ook zal de kidsclub van Go Ahead Eagles aanwezig zijn samen met de mascotte Kootje. Verder is er nog om 16.30 uur een meet&greet met spelers van Go Ahead Eagles, Julius Bliek, Jeff Stans en Thomas Verheydt (onder voorbehoud van eventuele blessures).
Het optreden om 15.00 van FOURCE gaat tot onze spijt helaas niet door! Zie ook de mededeling op Facebook! Wij zijn druk op zoek naar een alternatief!

Openingstijden
De kermis is iedere dag (behalve de 1e maandag en dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig). Voor meer informatie kijk op www.paaskermisdeventer.nl

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!

Het bericht Kindermiddag Deventer Paaskermis verscheen eerst op Salland TV.