Koffie-uurtje 60+ in het Dorpshuus Heino

In het kader van het Zomerfestival is er woensdag 23 juni om 10.00 uur een koffie-uurtje voor zestigplussers in het Dorpshuus Heino. Samen praten we over de tijd waarin we leven met corona en wat dit met ons doet. Het is belangrijk om de ervaringen te delen en te leren hoe we hier op een positieve manier mee kunnen omgaan. Er is iemand van de fysiotherapiepraktijk aanwezig om te vertellen hoe zij mensen hebben kunnen helpen die corona hebben gehad. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers.

Wilt u aanwezig zijn bij deze gezellige koffieochtend? Reserveer dan een plek via 0572-700212, bij de balie van het Dorpshuus of via info@dorpshuusheino.nl. Alle maatregelen van de RIVM worden in acht genomen.

Het Zomerfestival biedt meerdere activiteiten voor zestigplussers. Kijk hiervoor op www.doprshuusheino.nl. Samen een leuke vakantieperiode te hebben en de eenzaamheid onder ouderen in deze periode te verminderen is de doelstelling en is mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

Het bericht Koffie-uurtje 60+ in het Dorpshuus Heino verscheen eerst op Salland TV.