Maandag 3 juni voordelig kermis vieren tijdens Kortingsdag en woensdag 5 juni speciale kindermiddag

Op maandag 3 juni is het voordelig kermis vieren op de Deventer Zomerkermis. Op woensdag 5 juni is er een speciale kindermiddag met veel leuks voor de kleintjes.

Kortingsdag
Veel attracties draaien op maandag 3 juni met korting en de spelletjes en eetzaken hebben een leuke aanbieding. Dus wil je voordelig kermis vieren, dan kan dat van 13 uur tot 24 uur.

Kindermiddag
Op woensdag 5 juni is het weer kindermiddag. Met vanaf 14 uur een gratis boemeltreintje dat de bezoekers van het ene plein naar het andere plein brengt. Ideaal voor de opa’s en oma’s die wat slechter ter been zijn maar toch met de kleinkinderen naar de kermis willen. De BIBA-boerderij brengt van 14 uur tot 16 uur een bezoek aan de Zomerkermis. Natuurlijk zijn clown Desalles en Ben de Banjoman ook van de partij. Verder kunnen kinderen zich gratis laten schminken. Én tevens aanwezig mascotte Kootje van Go Ahead Eagles en de kidsclub!

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met maandag 10 juni. Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden
De kermis is op vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 tot 01.00 uur (en zondag 1e Pinksterdag), overige dagen van 13.00 uur tot 24.00 uur.

Website
Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. En houd de leuke Facebook acties in de gaten. Voor meer informatie kijk op https://www.facebook.com/kermis.deventer en/of www.kermisdeventer.nl

Het bericht Maandag 3 juni voordelig kermis vieren tijdens Kortingsdag en woensdag 5 juni speciale kindermiddag verscheen eerst op Salland TV.